Användarvillkor och sekretesspolicy för ekoqrd.io

Ekoqrd.io erbjuder bra produkter och tjänster som ökar marknadsföringen och försäljningen.

EKOQRD® drivs av företaget Victory Invest, som är en del av 3on-koncernen, där 3on Reklambyrå & Webbyrå AB är det största företaget i koncernen med huvudkontor i Stockholm, Sverige.

EKOQRD®
Muskötv. 23
184 60 Åkersberga

Våra webbadresser: ekoqrd.io

Org-nummer: 556825-0566

ÖPPETTIDER:
Onlinebutiken är öppen dygnet runt.
kontoret är bemannat på vardagar. Om du vill boka ett möte är du välkommen att mejla eller ringa oss.

E-postadress: sales@ekoard.io
ekoqrd.io

INFORMATION OM BESTÄLLNING
När du har gjort en beställning skickas en orderbekräftelse till den e-postadress som du angav vid köpet.
E-postmeddelandet innehåller all information om din beställning, t.ex. fakturaadress, leveransadress, produkter, priser och fraktkostnader. Om något är fel i beställningen ska du omedelbart kontakta oss via e-post ( info@rullgras.nu ) eller telefon.
Du måste vara 18 år eller ha en förälders godkännande när du beställer.

BETALNINGSALTERNATIV

Vi använder Stripe och PayPal och i vissa länder accepterar vi Klarna och Swish i Sverige. Vid större beställningar över 50 kort kan vi naturligtvis också skicka Performa Faktura.

 McAfee PayPal

 Säker SSL-kryptering EKOQRD.IO är en betrodd webbplats

 

 

LEVERANSTIDER
Leverans av digitala visitkort kan vi göra inom 24 timmar. Skicka ett meddelande på vår WhatsApp om du behöver hjälp. 

Alla beställningar skickas med post och vår normala leveranstid är 1-5 arbetsdagar i de nordiska länderna. I EU och resten av världen är leveranstiden normalt 3-10 arbetsdagar. Beställningar som görs på helgen skickas normalt följande måndag. Om leveransen har försenats (utan att vi meddelat dig om en längre leveranstid) bör du kontakta oss direkt via e-post ( sales@ekoqrd.io ) eller telefon. Vi skickar beställningar minst en gång i veckan med en fast tid varje fredag då vi har fast personal på plats. Vid skräddarsydda beställningar eller beställningar över 1000 st avtalas om servicetiden separat.

ÅTERBETALNINGSPOLICY

Om du inte är nöjd kan du skicka ett e-postmeddelande till vårt säljteam sales@ekoqrd.io inom 30 dagar efter köpet så ger vi dig pengarna tillbaka för de digitala tjänsterna. Vi återbetalar inte tryckta produkter. Det kan ta upp till 10 dagar innan du ser de återbetalade pengarna på ditt konto. Vi skickar återbetalningen med samma tjänst som du gjorde din första betalning med.

PRISER
Priserna i butiken anges i EUR eller SEK (svenska kronor), alla priser inkluderar 25% moms.

Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på grund av feltryck i prislistan och felaktigheter i priserna på grund av felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

LAGEN OM PERSONUPPGIFTER (PUL)
I samband med registrering och beställning samtycker du till att vi lagrar och använder din information i vår verksamhet endast i syfte att slutföra och tillhandahålla den tjänst som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (Personuppgiftslagen) har du rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig och om du anser att den är felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller strykning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundtjänst (helst via e-post sales@ekoqrd.io ). Vi försäkrar också att vi inte kommer att sälja eller överföra några personuppgifter.

Under 2018 kommer PUL att ersättas av GDPR, som är nya dataskyddsregler som gäller i hela EU. Eftersom vi inte lämnar ut information till tredje part innebär detta ingen direkt skillnad för PUL när det gäller behandlingen av din information eller vår relation med dig som kund.

En skillnad är att vi som företag måste ha utsett ett dataskyddsombud. Hos oss är vår vd dataskyddsombud. Om du har frågor om hur vi behandlar dina uppgifter kan du gärna ta del av vår integritetspolicy eller kontakta oss på sales@ekoqrd.io .

ÅNGERRÄTT/RETUR/ÅTERBETALNING
Produkten måste vara i säljbart skick och ha en oskadad förpackning.
Ångerrätten gäller inte för varor som beställts eller tillverkats särskilt för dig som kund. Ångerrätten gäller inte heller för företag.
Privatpersoner har en lagstadgad 14-dagars ångerrätt från det att du har fått en vara som du beställt.
Du kan inte utöva ångerrätten med stöd av svensk lag på varor vars försegling eller förpackning har brutits, band- och ljudinspelningar där förseglingen har brutits, varor som förlorar sitt värde (t.ex. livsmedel, frön etc.) vid leverans.
När du utövar din ångerrätt ansvarar du för returfrakten.
När du utnyttjar din ångerrätt återbetalas hela beloppet.

När du har meddelat oss om din önskade retur via e-post till sales@ekoqrd.io kan du skicka ett spårbart företagspaket till:

Ekoqrd.io
På: Victory Invest
Muskötvägen 23
18460 Åkersberga

Återbetalning sker när vi har mottagit varan och den är i säljbart skick. Återbetalningen sker via den betalningsmetod som du har valt när du slutförde köpet från början.

KLAGOMÅL
Meddela oss varför du inte godkänner produkten och ange varför du anser att produkten är felaktig via e-post ( sales@ekoqrd.io ).
Meddela alltid alla klagomål så snart som möjligt.

VILLKOR FÖR VÄXLING
Vid byte av produkt, t.ex. när du köper fel storlek eller färg, gäller följande:
Du ansvarar för returfrakten till oss.
Vid ändringar ansvarar vi för att skicka den nya produkten till dig.
OBS! Kom ihåg att alltid meddela oss via e-post ( sales@ekoqrd.io ) eller telefon innan du skickar dina varor!

ICKE INSAMLADE FÖRPACKNINGAR
Om du inte hämtar dina varor kommer vi att debitera dig vår kostnad för leverans, retur och lagerkostnad.
Kostnaden för detta är för närvarande 395 SEK (privatperson).
Paket som inte hämtas ut räknas inte som annullering av ditt köp.
Enligt svensk lag måste du alltid informera oss om din rätt till ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning.

TVIST
I händelse av en tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

PRODUKTINFORMATION
Vi förbehåller oss rätten att göra tryckfel på denna webbplats och i samband med den slutliga försäljningen av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återspeglar produkternas exakta utseende eftersom en viss färgskillnad kan förekomma beroende på fotokvalitet och upplösning.

KRAFTSAMLING
Vi tar inget ansvar för förseningar eller fel som beror på omständigheter utanför företagets kontroll, t.ex. arbetskonflikt, brand, krig, regeringsbeslut, minskad eller utebliven leverans från leverantören.
Dessutom tar vi inget ansvar för eventuella ändringar av produkter/produktegenskaper som har ändrats av respektive leverantör och andra faktorer som ligger utanför vår kontroll. Företaget är heller aldrig ansvarigt för direkta eller indirekta skador/förluster som kan uppstå för kunden.

COOKIES
Enligt lag måste besökare som besöker en webbplats för integritetsskydd informeras om att kakor används. Informationen i kakan kan användas för att följa en användares surfande. En cookie är en liten textfil som den webbplats du besöker begär att få spara på din dator för att ge tillgång till olika funktioner.
Du kan ställa in din webbläsare så att den automatiskt nekar cookies.
Du kan få mer information på Post- och telestyrelsens webbplats.
För att hålla reda på bland annat inloggning och kundkorg används cookies (sessionscookies) som lagras på besökarens dator.

SSL ENCRYPTION
Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar och därför har hela vår webbplats SSL-kryptering från RapidSLL som är en del av Symantec, Norton.

sales@ekoqrd.io

WhatsApp
+4676-391 07 80

EKOQRD®
Muskötvägen 23, 18460 Åkersberga

 

 

Dessa villkor gäller mellan användare som använder våra tjänster för att skapa en webbplats (du eller användarna) och ekoqrd.ios ägare som är företaget bakom tjänsten (vi).

Genom att skapa ett digitalt visitkort på ekoqrd.io godkänner du villkoren och sekretesspolicyn.

Vårt mål är att ha en drifttid på 100%, och vi försöker också schemalägga uppdateringar på natten. ekoqrd.io ansvarar inte för driftstopp som till exempel orsakar ekonomisk förlust för användare/kunder. Vi övervakar vår tjänst varje minut och arbetar för en upptid dygnet runt.

Förbjudet innehåll:

Du får inte använda vår webbtjänst för att skapa följande innehåll:

  1. Erotiska, pornografiska eller som handlar om sexuella tjänster.
  2. Cracking, Hacking eller liknande.
  3. Innehåll som är gjort för att manipulera sökmotorer utan något värde för verkliga människor. Även spam eller automatiskt genererat innehåll.
  4. Försäljning av olagliga droger, lagliga droger eller receptbelagda läkemedel.
  5. Försäljning av vapen eller ammunition.
  6. Innehåll som ber besökare att lämna ut inloggningsuppgifter till någon webbplats eller tjänst.
  7. Anstötliga, ärekränkande eller innehåller hot.
  8. Innehåll som är obehagligt för någon person och som innehåller personuppgifter. Till exempel fullständigt namn med foto av ansiktet eller liknande som kan identifiera en person.
  9. Innehåll som inte är barnvänligt.
  10. Webbplatser som använder någon annans registrerade varumärke utan tillstånd.
  11. Streaming av video som är upphovsrättsligt skyddad utan tillstånd.
  12. Annat innehåll som är olagligt, främjar olaglig verksamhet eller kränker lagliga rättigheter.


Detta är tillåtet:

  1. Du får lägga till eller sälja egna annonser och tjäna pengar på detta sätt.
  2. Det är tillåtet att ha ett obegränsat antal besökare - så länge webbplatsen inte bryter mot villkoren i detta dokument.
  3. Du får sälja din webbplats. Den nya ägaren måste acceptera dessa villkor och e-postadressen i inställningarna måste ändras till den nya ägaren.
  4. Du kan systematiskt skapa webbplatser och sälja dem till dina kunder till det pris du anger. Du bör, men är inte skyldig att använda den varumärkeslösa/vita versionen av ekoqrd.io för detta. Se även stycket ovan.
  5. Du får tjäna hur mycket pengar du vill med ekoqrd.io, så länge du följer reglerna.


Ansvar

Du ensam är juridiskt ansvarig för det innehåll som du publicerar på din webbplats ecocard.io.

Du är ansvarig för att deklarera och betala skatt.


Upphovsrätt

Allt innehåll (text, bilder, filer etc.) som publiceras på internet är automatiskt upphovsrättsligt skyddat om inget annat anges.

Det innebär att du inte får kopiera text och bilder från andra ställen på internet och publicera dem på din egen webbplats utan tillstånd. Vi kommer inte att kontrollera detta aktivt, men om någon klagar med bevis för att han eller hon är upphovsmannen kommer vi att ta bort innehållet och eventuellt stänga ner webbplatsen.

Du behåller rättigheterna till det material som du lägger upp på din webbplats. Det är du och inte vi som äger innehållet. Detta innebär också att andra inte får kopiera något som du publicerar på din webbplats.


Anmälan av missbruk

Hundratals nya visitkort skapas varje dag på ecocard.io och vi har inget sätt att kontrollera innehållet i förväg. Vi gör rutinmässiga sökningar i systemet för att hitta webbplatser som bryter mot villkoren. Om du har hittat en webbplats på ecocard.io som bryter mot dessa villkor kan du skriva till service@ecocard.io så tar vi tag i det så snart som möjligt.


Annonsering

  1. Vi kan visa lite reklam på din kostnadsfria webbplats om du inte har betalat premium. Denna reklam kommer inte att störa din webbplats.
  2. Vi skickar också nyhetsbrev om publynow.com till användare av tjänsten ungefär en gång i månaden. Dessa nyhetsbrev kan innehålla reklam. Genom att klicka på en länk längst ner i nyhetsbrevet kan du avregistrera dig.


Återbetalningspolicy

Vi erbjuder 30 dagars återbetalningspolicy eftersom vi är säkra på att du kommer att gilla våra tjänster. Under denna period kan du kontakta supporten och få din betalning återbetalad. Den tjänst du betalat för kommer att inaktiveras. Vi kan inte ge återbetalning på redan utskrivna eller skickade NFC-taggar/kit.


Integritetspolicy

Följande personuppgifter lagras i vårt system:

  • IP-nummer när webbplatsen skapades.
  • IP-nummer med den senaste inloggningen.
  • E-post till ägaren av webbplatsen.
  • Krypterad version av lösenordet med ett unikt salt. (Det är omöjligt för oss eller någon annan att se ditt lösenord).
  • Uppgifter för det frivilliga administrationskontot: namn, efternamn, ytterligare e-postadress och företagsnamn.
  • Cookies används för att logga in och för anonym statistik.
 

Ovanstående personuppgifter är skyddade och lämnas aldrig ut till tredje part. Undantaget är om uppgifterna begärs av polisen eller domstolarna, och då skickas de till den officiella personens verifierade e-postadress. Användaren kommer normalt att underrättas.

Radering av webbplatsen och personuppgifter

En användare kan alltid radera sin webbplats/ sina kort på ekoqrd.io och all personlig information. Om du har några frågor eller vill kontakta ansvarig GDPR-ansvarig, vänligen skicka ett mail till ekoqrd.io på service@ekoqrd.io.

Vår rätt att radera och ändra webbplatser

Vi har rätt att radera webbplatser som:

  1. bryter mot dessa villkor,
  2. inte verifierar sin e-post inom 30 dagar,
  3. saknar ett giltigt e-postmeddelande till ägaren och inte har loggat in på över 6 månader,
  4. har inte loggat in på webbplatsen på över ett år trots två påminnelser via e-post.

Vi har också rätt att ändra innehållet på webbplatser som bryter mot dessa villkor. I sådana fall får vi ett meddelande på ägarens webbplats.

Uppdateringar av detta dokument

Dessa villkor och sekretesspolicy uppdaterades senast den 23 januari 2020.

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera dessa villkor vid behov. Vid större uppdateringar som påverkar användarna av tjänsten i betydande grad kommer det att meddelas två veckor i förväg innan de nya villkoren och sekretesspolicyn träder i kraft. Användarna har möjlighet att till exempel radera webbplatsen och dess uppgifter om de inte vill acceptera de nya villkoren.